Friday, January 19, 2007

Vrijdag 19 January

Marjan en Roland zijn in Noord Oost PA aangekomen. Ze zijn na het bezoek aan Dennis in KY en Petra in VA bij mij op bezoek nu. Vanmorgen zijn ze vanuit VA vertrokken en hebben onderweg een bezoek gebracht aan Gettysburg, PA.

Rond half zes kwamen ze aan, en na wat gedronken te hebben zijn we naar een Amerikaans familie restaurant gegaan (Frank’s) in Simpson, waar we lekker gegeten hebben. Het was er aardig druk, maar we hoefden gelukkig niet te wachten op een tafeltje.
We aten Italian wedding soup, salade, stuffed mushrooms, fried mozzarella sticks en chicken wings. Vorig jaar toen Roland hier was, hadden we bij een ander restaurant wings gegeten en dat beviel hem zo goed, dat we er nu weer voor kozen.


Na het eten zijn we naar huis gegaan en hebben met een stevig bakje koffie en een likeurtje gezellig zitten kletsen tot half twee in de morgen. We hebben die avond ook nog wat spelletjes gespeeld, Jenga en Maxi-Mikado. Roland is de Mikado-Koning en Marjan is de beste in het omgooien van de Jenga-toren...



No comments: